Impresii


Suntem bucurosi ca am ajuns in acest loc minunat unde cu voia Sf. Nectarie o particica din moaste se afla aici. Am citit din „Viata si minunile Sf. Nectarie” si ne dorim mult sa ajungem si in EGHINA la Sf. Mormant .

Constantin si Gica Cioroiu
Braila
21 sept. 2013

Suntem bucurosi ca ne aflam astazi aici alaturi de Sf. Nectarie , caruia ii multumesc pt. tot ajutorul care mi l-a daruit si pentru cei doi copii minunati pe care ii avem .

Familia Iorgoni Ciorogariu
21.09.2013

Ne-a trimis Dumnezeu in niste locuri minunate . Ii multumesc si il rugam sa va binecuvanteze .
George , Petronela-Elena , Petria si Elena
Multumim bunului Dumnezeu ca ne-a calauzit pasii spre Manastirea Sf. Nectarie . Un loc plin de liniste si pace .

Anca si Adrian Sgura
21.09.2013

Multumesc Bunului Dumneseu si Sf. Nectarie pentru ca m-au vindecat de boala . Credeti in minunile facute de Dumnezeu si Sf. Sai !

Ioan , Ioana Doris – Camelia
21.09.2013

Multumim Bunului Dumnezeu ca am ajuns la aceasta Sfanta Manastire . Rog pe Sf. Nectarie sa ne vindece de boli si de toate relele . Sarut mana!

Familia Lupea din Lugoj
22.09.2013

Multumesc bunului Dumnezeu ca am ajuns la Manastirea Sf. Nectarie . Multumim Sf. Nectarie pentru ajutorul acordat , de a se vindeca fratele meu Petre . Il rugam sa ne ajute si pe noi in continuare pentru dobandirea de prunci . Doamne ajuta !.

Luminita si Ion
26.09.2013

Ii multumim Domnului Iisus , Maicii Domnului , Parintelui Nectarie ca ne-a invrednicit sa ne inchinam in aceasta Sfanta Manastire .

Cornelia Eusebiu Angela
27.09.2013

Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru toate bunatatile . Doamne ajuta !.

Fam. Agachi Maria Vasile , Laurentiu , Andreea
27.09.2013

Pentru toti cei din neam , robi si roabele lui Dumnezeu : Dan , Reghina , Sebastian , Ion , Barbura , Ruxandra , Ionut , Marioara , Mircea si Nicu . Domnul Iisus , Domnul nostru , Dumnezeul nostru , ne inchinam tie intru totul , rogu-te ajuta-ne pe noi pacatosii.Acum si pururea si-n vecii vecilor. Amin ! Doamne ajuta-ne pe noi toti muritorii de rand.Acum si pururea si-n vecii vecilor.Amin !

28.09.2013
Suntem un grup de pelerini din Sibiu si tare mult ne-am bucurat de venirea in Sfanta Manastire . Ne rugam sa ne ajute pt. o asa Manastire frumoasa .
Sibisan Ane
30.08.2013
Ne rugam la bunul Dumnezeu si la toti sfintii sa-l ajute pe ierom : Hristofor in lucrarea pe care o are de desavarsit .
Alexandra Doros
Brasov
30.09.2013
In drum spre Bucuresti m-am oprit la Manastirea Sfantului Nectarie unde l-am cunoscut pe ieromonah Hristofor si de unde am plecat cu o frumoasa impresie, de ce am vazut si am cunoscut . Dumnezeu sa ne ajute pe toti . Amin .
Viorel
Timisoara
01.09.2013
Un popas in drum spre Caransebes ne-a adus in acest loc frumos si linistit . Doamne ajuta !
Alexandra si Mircea
07.10.2013
In cautarea linistii sufletesti , a iubirii de Dumnezeu , am poposit intr-unul din lacasurile sfinte ! Dumnezeu sa ne ajute !
Ion , Monica si Daniela
12.10.2013
Am poposit la acest sfant lacas . Dumnezeu sa ne ajute sa depasim toate necazurile .
George si Tamara
13.10.2013
Am poposit la Manastirea Sf. Nectarie pentru un moment de comunicare spirituala si a ne ruga la moastele Sf. Nectarie . Doamne ajuta !
Cristina si Catalin
14.10.2013
Am venit pentru a-i multumi Domnului si pentru a-l ruga pe Sfantul Nectarie sa aiba grija de noi . Doamne ajuta !
Angelia Si Izabela
20.10.2013
Multumim din suflet parintelui pentru sfaturile si incurajarile acestuia si pentru linistea ce ne-a indus-o. Doamne ajuta !
25.10.2013
Multumim Sfantului Dumnezeu ca ne-a calauzit drumul la Manastirea Sfantului unde este binecuvantat Sf. Nectarie . Va rog din tot sufletul ajutatii pe copii mei Magdalena – Elisabet si Georgian – Catalin pentru binele lor si sotului meu Constantin . Multumim sfantului parinte pentru tot ajutorul si cuvintele bune . Dumnezeu sa va binecuvanteze !
26.10.2013
Am ajuns la Sfanta Manastire azi 27.10.2013 pentru a multumi lui Dumnezeu pentru toate darurile si pentru a mai cere unul mare Doamne ajuta !
Marius si Ovidiu
27.10.2013
Elena Tania , Ciprian si Razvan au intrat in Sfantul lacas , rugandu-se Sfantului Nectarie . Doamne ajuta !
27.10.2013
Corina si George , au venit la aceasta Manastire , pentru a se ruga Sf. Nectarie pt.sanatate si liniste sufleteasca . Am ramas impresionati de frumusetea acestui lacas . Doamne ajuta!
04.11.2013
Multumim si ne plecam capetele Sf. Nectarie pentru ca ne intretine speranta sufletului spre mantuirea vietii catre vesnicie .
Sfinte Nectarie ajuta-ma te rog sa nu ma mai uit la televizor si sa ai grija de mine!
Te iubeste Ioan
Am trecut pe la Manastirea Sfantului Nectarie pentru a cauta linistea , pacea sufleteasca si iubirea de Dumnezeu .
Maria si Alimpe 15.11.2013
Multumesc Sf. Nectarie pentru ajutorul ce m-i l-a dat in vindecarea pneumoniei pe care am avut-o in urma cu 2 ani .
Maria
19.11.2013
Sf. Nectarie ajuta-i si pe copii mei Bogdan – Ion si Costin – Radu , pe nepotii mei Dariana si Radu – Andrei – Nicolae si protejeaza-i de toate bolile ce s-au abatut asupra lor si de toate facaturile . Nepotul meu Catalin – Florin te roaga sa il ajuti sa se casatoreasca . Iti multumim din suflet! .
Mariana
19.11.2013
Sf. Nectarie , te rog sa ma ajuti sa imi gasesc linistea sufleteasca , locul pe acest pamant si sa ai grija de toti cei dragi … Multumesc …
Oana
Sf. Nectarie sa ajute Dumnezeu sa termini aceasta Manastire , sa nu duca lipsa de nimic niciodata . Lumineaza-ne calea , a mea si-a copilului , sa mergem in viata pe drumul cel bun . Ai grija de toata lumea , mai ales de cei ce te iubesc si se roaga tie . Multumesc .
Sf. Nectarie sa iti multumesc nu e suficient in aceasta lume ca in sfarsit am reusit sa ajung la Sfant lacasul tau . Cinste si respect lumesc si dar dumnezeiesc doresc intregii familii care muncesc si vietuiesc in sfant lacasul tau .
Fam. Pr. Alexe Viorel .
Fam Jucu – Daniel , Cristina , Adelina ajutor pt. constructia bisericii . Sf. Nectarie multumesc !.
Pentru oameni sa fie intelegere si sanatate .
Marius
Multumesc Sf. Nectarie pt.linistea sufleteasca , pt.pacea si linistea pe care o avem cand venim sa ne rugam la racla cu moastele sale si multumesc foarte mult parintelui pt.sfaturile pe care ni le-a dat . Dumnezeu sa ne ajute si Sf. Nectarie sa-mi implineasca dorintele si sa primim ajutor de la el . Sf. Nectarie Multumesc! .
Fam Bona
13.12.2013
Fam Florea cu gandul Domnului in suflet roaga pe Sf. Nectarie sa ajute familia la bine si impacarea tuturor . Multumesc Sf. Nectarie! .
Fam Florea
17.12.2013
Sfinte Nectarie , te rog da sanatate nurorii mele Ionica – Petronela , nastere usoara si sanatate la copii . Multa sanatate Ieromonahului Hristofor sa se poata ruga pentru noi si sanatate nepoatei mele Isabell . Multumesc Sf. Nectarie !.
Resita
Sfinte Nectarie , te rog sa ma ajuti la scoala si sa-mi dai intelepciune si sa-mi ajuti familia . Iti multumesc !
Sfinte Nectarie iti multumesc din suflet ca ai venit aici la Fenes pentru mine Carmen pentru ca te iubesc si mi-a fost dor de tine , te rog sa ai grija de mine si de familia mea si de parintele care „ slujeste cu drag aici ” Multumesc din inima! . Amin .
Sfinte Nectarie,sa le dai putere si sanatate celor care construiesc aici biserica .
Marius
Venind prin acest loc m-a impresionat primirea foarte calda . Sper ca pe viitor sa se termine biserica. Doresc parintelui multa sanatate si putere de a termina lucrurile pe care le-a inceput .
Parinte Nectarie,te rog sa-mi dai sanatate mie , la toata familia mea , la nepoti , frati si parinti .
Sfinte Parinte Nectarie te rog sa ma ajuti sa iau examenul si sanatate la toata familia mea .
Sfinte Nectarie,te rog sa-mi luminezi sufletul si mintea , sanatate , bucurie si sa invat la scoala .
Maria – Iasmina
Sfinte Nectarie,
Te rog lumineaza-mi mintea si sufletul , da-mi sanatate mie si intregii familii , sa invat la scoala .
Liuta
Parinte Nectarie,
Te rog sa imi luminezi viata , sufletul si mintea , ajuta-ma si da-mi putere in toate lucrurile, pe mine si pe familia mea .
Nicoleta – Emanuela
Parinte Nectarie,
Te rog sa imi dai sanatate , sa imi luminezi mintea , sa ma ajuti sa imi iau examenele si sa trec de toate greutatile pe care le voi intalni in viata .
Marius – Alin
Parinte Nectarie,iti multumesc pt.ajutorul pe care il primesc pt. sanatate si vindecare . Amin .
Claudiu Gabriel
Parinte Nectarie,
Te rugam frumos lumineaza-ne calea , ajuta-ne sa trecem peste greutatile vietii , lumineaza-ne calea vietii si da-ne sanatate si putere sa trecem peste aceste greutati pe care viata ni le pune la incercare . Te rugam calauzeste-ne pentru indrumarea pasilor fetei noastre . Iti multumim pentru puterea si sanatatea pe care ne-o calauzesti in viata de zi cu zi .
Mihaela Florentina , Mandita si Marin Nedianu
Parinte Nectarie,
Va rugam frumos sa ne ajutati de orice rau sa ne paziti , sa fim sanatosi toata familia Pesic . Iti multumesc .
Familia Pesic
Sfinte Nectarie,
Iti multumesc ca mai ajutat sa ajung la Manastirea ta . Doamne iti multumesc ca multi credinciosi au aflat de Sf. Nectarie si de minunile lui si este atat de slavit si de iubit !! Ajuta-ma Sfinte si ma calauzeste pe calea cea adevarata a mantuirii si te rog Sfinte sa ma ajuti si sa fi alaturi de mine si de familia mea in toate zilele vietii noastre . Te mai rog Sfinte sa il odihnesti si sa te rogi pentru odihna sufletului tatalui meu si a tot neamului lui cel adormit . Iti multumesc Sfantul meu !!
Sfinte Nectarie,
Iti multumesc pentru tot ce ai facut in viata mea , fi alaturi de mine si de familia mea pana la sfarsit . Sa duci la Bunul Dumnezeu , Sfinte Nectarie , multe rugaciuni pentru noi toti . Sa te rogi neincetat pentru noi , sa ne ocroteasca si sa ne mantuiasca Domnul nostru Iisus Hristos !
Sfinte Nectarie , roaga-te Mantuitorului nostru sa daruiasca la toata lumea mila si iertare pentru toate pacatele noastre !!! Te iubim!!!
Anca
Timisoara
04.01.2014
Multumesc Lui Dumnezeu si Sf. Nectarie , ca am ajuns la aceasta Manastire , unde este atata liniste si pace .
Talida – Stefania
Timisoara
Multumesc mult lui Dumnezeu ca m-a adus la aceasta Manastire de unde m-am incarcat pozitiv . Sf. Nectarie m-a ajutat mult in viata si ma ajuta in continuare … Ma rog ca Sf. Nectarie sa fie in lucrul si in inima mea .
Miruna Ioana Mate
Timisoara